Szerinte félreérthetővé váltak a szavai.


Vasárnap éjszaka bocsánatkérő poszttal jelentkezett a Facebookon Nacsa Olivér. A kormánypárti humorista utoljára éppen egy évvel ezelőtt, a választások előestéjén posztolt a közösségi oldalra.

Mint arról korábban írtunk, Nacsa a Karc FM Bezzeg című műsorában egy Pottyondy Edináról szóló kérdés kapcsán arról beszélt, hogy a humor „nem női műfaj”, és hogy „a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha azt egy nő szájából hallják. Nem tudom miért van így, szerintem ez egy alapvetően férfi szakma”.

Később ezt tetézte azzal, hogy Insta-sztoriban a felesége iránti szeretetéről és tiszteletéről szólva megjegyezte, hogy akkor is vállalja a véleményét, ha az „nem píszí”. Maga Pottyondy Edina egy YouTube-videóban úgy fogalmazott: Nacsa Olivér gyáva, amiért nem róla mondott véleményt, hanem a közönséggel és általában a női humoristákkal „takarózott” az interjúban.

Úgy tűnik a negatív kommentek áradata mégis hatott az előadóra, mert vasárnap éjjel elnézést kért megjegyzéséért – bár azt állítja, félreértették, amit mondani akart.

„Azt hiszem sosem késő belátni, ha az ember hibázik, és félreérthető megfogalmazásával adott esetben sokak érzékenységét sértheti valamilyen módon, noha a konkrét témával kapcsolatban rossz szándék nem vezérelte. Belátom ebben az esetben ez pontosan így történt” – írja Nacsa. Hozzáteszi:

„Nem volt lehetőségem azt sem elmondani, hogy miként váltak félreértelmezhetővé a szavaim. Eredetileg azt szerettem volna elmondani, amelyet előttem már korábban többen is elmondtak, hogy valamiért hazánkban kevesebb a női előadó ebben a szakmában.

Itt és most a témát lezárva szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit esetleg megbántottam!”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!