Horrorfilmbe illő módon támadt feleségére egy tarnabodi férfi, aki ellen a Heves Megyei Főügyészség kirívóan durva családon belüli erőszak miatt emelt vádat.

A közlemény szerint az 59 éves férfi évtizedeken át élt közös háztartásban feleségével, akivel a támadás idején három kiskorú gyermeküket nevelték együtt a közös lakásukban, emellett ők gondoskodtak akkor 10 éves unokájukról is. Kapcsolatuk azonban az idők folyamán megromlott, ezért elhatározták, hogy elválnak.

A férjnek a megállapodás szerint 2017. január 19-én kellett volna külön lakrészbe költöznie, de ez neki nem tetszett, a küszöbön álló szakítás miatt pedig feszült idegállapotba került. A különköltözés előtt éjszaka ezért brutális módon esett neki feleségének.

Este 10 óra körül, amikor az asszony és a gyerekek már mindannyian a saját ágyukban feküdtek az egyik szobában,

a férfi egy közepes nagyságú baltával odalopakodott az alvó nejéhez, majd a szerszámmal minden előzmény nélkül fejbevágta.

Mivel az ütés nem volt túl nagy erejű, az asszony nem veszítette el az eszméletét, hanem felült az ágyban. Ekkor a férje elővett egy jókora konyhakést, amit a

felesége mellkasának szegezett és azt kérdezte tőle: „Na, szeretsz-e már?”.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>