A főnöke többször is megjegyzéseket tett rá, és közeledett hozzá, de a cég közben felszámolás alá került, a férfi pedig elhagyta az országot.


A glasgow-i Aishah Zaman a Knightsbridge Lakberendezés nevű cégnek dolgozott Shahzad Younasnak, és folyton derogáló megjegyzéseket kellett elviselnie a főnökétől. Az egyik alkalommal "kövérkésnek" nevezte, és azt mondta, hogy "vékony, okos lányokat" akar az irodában, illetve azt javasolta neki, hogy ne dolgozzon többet DJ-ként éjszakánként, mivel azt "prostituáltak" csinálják - írja a Daily Record.

A nős férfi egy ponton azt is elmondta az alkalmazottjának, hogy "bejön" neki, és többször is közeledett hozzá "kéretlen és megalázó" módon. Azt is felajánlotta Zamannak, hogy vesz neki egy Mercedest.

A nő végül perre vitte az ügyet, a munkaügyi bíróság szerint nemcsak a főnöke, hanem a cége is felelős volt a szexuális zaklatásért, és 18 984 font kártérítést ítélt neki októberben.

"Olyan érzés, mintha kijátszottak volna. Mintha számára ez csak egy játék lenne, és húzza az időt. Éjjel-nappal dolgozom, mindenemet erre az ügyre fordítom. Szeretnék a végére járni, de nem engedhetem meg magamnak. Pakisztánból és Budapestről is irányítja a vállalkozásait, bárhonnan megteheti. De tudom, hogy röhög rajtam. Gyakorlatilag én vesztettem, ő nyert" - nyilatkozta a nő. A férfi valószínűleg szülőhazájában, Pakisztánban van.

Zaman most úgy érzi, cserben hagyta őt a rendszer, és attól tart, hogy volt főnöke meg fogja úszni a dolgot.

"Az emberek azt hiszik, hogy biztos én tettem valamit, ami miatt ő úgy viselkedett, ahogy, de az ítélet világos volt. A rendszer viszont nem elég erős ehhez. A bíróság hozott egy ítéletet, de nem tudják végrehajtani. Bármelyik országból tudja vezetni a vállalatait, számára megy tovább az élet" - nyilatkozta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!