Időnként mindenkinek szüksége van arra, hogy motiválják, hogy tovább eddzen. Ehhez szeretett volna egy kis segítséget adni egy edzőterem a vendégeinek, de nagyon félresikerült - vette észre a Mirror.


Egy levelet küldtek ki, amit azzal kezdtek, hogy itt a meleg nyár, mindenki standon vagy vízparton szeretne lenni, és élményeit rengeteg, a közösségi oldalara feltöltött képekkel illusztrálni.

Rengeteget behúzott hassal, oldalra fordulással, sovány karral, és Isten ments, talán még egy oldalsó képet leülés közben (…) Fogd meg a túlsúlyt a derekadnál (elől/hátul/oldalt). Bele tudsz csípni? Vagy bele is tudsz markolni? Nos, szeretném annak hívni, ami… ZSÍR

- írták a passzív agresszív hírlevélben.

I…am horrified by this promotional email from @AnytimeFitness. I just don't even know where to begin pic.twitter.com/6DOBq9sfiI

- Mora Reinka (@MoraReinka) June 12, 2019

A névre szóló üzenet sokakat kiakasztott, volt, aki azt írta, hogy az edzőtermek eleve nagyon agresszívek, de ez még a szokásosnál is erősebb, míg más azt említette meg, hogy az ilyen cégek alapvetően a bodyshamingre építenek, vagyis arra, hogy szégyelljük a testünket, hogy így szerezzenek még nagyobb profitot.

Az edzőterem egyébként az Anytime Fitness nevű fitneszteremlánc egyik tagja. A közösségi oldalakon sokak ellenszenvét kiváltó levéllel kapcsolatban később azt közölték, hogy csak egy vicc volt, mindenesetre elnézést kérnek mindenkitől miatta.

Kiemelt kép: iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!