Egyik ismerőse szerint nehéz elképzelni, hogy a rendkívül igényes Zoltán önszántából a koszos Dunába vetette volna magát. Azt sem érti senki, miért volt rajta nyáron zokni.


Élete utolsó időszakában komorabb és magába fordulóbb lett az a dúsgazdag budapesti galériatulajdonos, aki augusztus 1-jén a Dunába vetette magát, írja a Blikk. „Most minden nagyon ellenem esküdött” – mondta három nappal az egyik barátjának Zoltán, aki csak utólag értette meg, mit akart ezzel mondani a fővárosi éjszakai életben közismert férfi. A lap úgy tudja, hogy Zoltan Range Roverét a tragédia után a Margit-híd pesti hídfőjénél találták meg.

Zoltán nagyon szerette az édesanyját, akinek néhány évvel ezelőtti elvesztése megviselte az üzletembert, akinek barátai szerint nem voltak alvilági ügyei, és komolyabb konfliktusáról sem tudtak. A Dunába ugró férfi előszeretettel kereste csinos hölgyek társaságát.

„Biztos vagyok benne, hogy sosem követett volna el öngyilkosságot. Nagyon jó ember volt Zoltán, mindenkinek segített. Rendkívül igényes volt, imádta a ruháit, véleményem szerint sosem ugrott volna a koszos Dunába. Egyébként tudott úszni, Balatonon nőtt fel, heti szinten járt úszni, edzeni. Kizárt, hogy ez legyen az igazság, mint amit közöltek róla. Mindig életvidám volt és tele pozitív energiával. Nehéz elhinni, hogy önszántából dobta el az életét” – mondta a Blikknek egy modell, aki barátjának tartotta a férfit.

Barátai szerint Zoltán halála körül több furcsaság is történt, amire eddig nem találtak magyarázatot. A holttest megtalálásakor miért azt írták, hogy barna szemű az áldozat, amikor mindenki tudta, hogy Zoltánnak rikító kék szemei voltak? Hogyan találhattak zoknit a holttestén, hiszen nyáron köztudottan sosem húzott a lábára? Egyelőre azt sem tudni, hogy közeli hozzátartozó híján kire szállhat majd a milliárdos vagyona.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!