Vajon maradtunk a pizzaszeletnél, vagy jól is lakhattunk ennyiből?


Vasárnap hajnalban véget ért a 16. Campus Fesztivál Debrecenben. Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseményére összesen mintegy 121 ezren látogattak ki, a legtöbben a pénteki napon Dimitri Vegas, illetve Majka fellépésén tomboltak.

A fesztiválra kollégánk is kilátogatott, hiszen a legtöbb hazai fesztiválon jelen vagyunk. A koncertek szünetei között volt ideje kicsit szétnézni, hogy megnézze idén milyen a kínálat étel fronton. Gyros, hot dog, kenyér- vagy krumplilángos, sült krumpli, kolbász, wrap, palacsinta, gofri: csak néhány a legnépszerűbb ételek közül, ezek mind megtalálhatóak voltak. A választásnak már csak az étvágy és a pénztárca szabott határt.

A célunk az volt, hogy 2500 forintból hozza ki a napi étkezését, ekkor futott bele a Lidl FesztMarket néven kitelepülő üzletébe, ami egy alternatív lehetőséget kínál azoknak, akik az étellel próbálnának spórolni. A Campuson felállított Lidlben zöldséget, gyümölcsöt, pékárut, felvágottat és rágcsálnivalót is lehetett kapni. Emellett pedig voltak előre fűszerezett grilltermékek, amelyeket a bolt grillteraszán meg is lehetett sütni.

Ráadásul a Lidl Plus applikációnak köszönhetően a fesztiválra szabott kedvezményre jogosító kuponokkal tovább csökkenthettük kiadásainkat, így a kitűzött 2500 forintos ár alatt maradtunk a költésben!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!