Nagyecseden akkor jégvihar pusztított, hogy külön beszámolók születtek róla. Még nem tudni, hogyan fog talpraállni a mulatóssztár rokonsága.


Három napja hatalmas jégeső pusztított Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Többek között Nagyecsed települést is elverte a jég. Itt élnek Bódi Guszti rokonai is, akiknek házában jelentős kár keletkezett a vihar után.

„Szétvert mindent! Az előtér, az autó, semmi nem maradt egyben. Telefonon érdeklődtünk a családtól, nagyon elkeseredtek, a húgom sírva mesélte el, mi történt. Az idősebbek azt mondják, soha életükben nem láttak még hasonló jégesőt Nagyecseden.

– mesélte a Ripostnak a zenész.

Guszti egyébként a múltban átélt már a mostanihoz hasonló esetet Nagyecseden. „Amikor 1980-ban katona voltam, ugyanilyen hatalmas vihar sújtotta Nagyecsedet. Nagyon sok ház tetejét összetörte, a miénket sem kímélte, azt még le is repítette” – mesélte.

Ígért a helyi polgármester segítséget nekik, ez az egy reményük maradt. Kaptak nejlonokat, hogy ne ázzanak tovább be, és személyesen majdnem minden házhoz ellátogatott, hogy megnézze, kinek, mire van szüksége” – mesélte el családja tragédiáját a mulatóssztár.

Nagyecseden a múlt héten akkora jégvihar volt, hogy az Extrém Időjárás Facebook-oldal külön beszámolt az ottani eseményekről.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!