Puffadással magyarázta, hogy megnőtt a hasa, azt pedig, hogy a szülés után véres lett a cipője és a nadrágja, a menstruációjával.


Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a gyanú szerint egy 23 éves sárkeresztúri nő Zichyújfaluban, egy családi ház melléképületében megszülte, majd megfojtotta újszülött gyermekét. A Blikk azt írja a Borsra hivatkozva, hogy a kisbaba holttestére a fiatal lány párjának nevelőapja bukkant rá szombaton. Ő hívta ki a rendőröket is.

A cikkből kiderül, hogy a fiatal anya, Kinga végig titkolta a terhességét. Még párja, László, akivel Sáregresen élt együtt, sem tudta, hogy gyermeket vár - a hasának növekedését puffadással magyarázta. Miután a sufniban kihordta a picit, azt mondta: azért véres a cipője és a nadrágja, mert menstruál. Ezután rágyújtott és ivott egy kávét.

Párját azonban nem nyugtatta meg a viselkedése, így kórházba ment a nővel. Ott derült ki, mi is történt valójában. Kingát most emberöléssel gyanúsítja a rendőrség, tettét beismerte a kihallgatáson.

Nevelőapja szintén nyilatkozott a Borsnak: azt mondta, a lány mindig is zárkózott volt, de azt senki nem érti, hogy a terhességét miért titkolta mindenki elől. A család romokban van.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!