Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amikor világra jött, valóságos csodaként tekintettek rá, hiszen a homlokán egy igen határozott körvonalú szív alakú anyajegy volt.

A törökországi gyerek születése után nem sokkal a világháló sztárja lett, sokan úgy tartják, hogy ő Kupidó, vagyis Ámor!

Cinar Engin, a török kisfiú egy tökéletes szív alakú anyajeggyel született a homlokán. A kórházban az ápolónők a "szerelemgyerek" becenevet adták neki, mindenki nagyon aranyosnak látta a szíves homlokú kisfiút.

A kis Cinar 2015-ben született egy ankarai kórházban. Szülei, Murat és Ceyda büszkén emlékeznek vissza, hogy, amikor babakocsival sétáltatták mindenki megcsodálta és le szerette volna fényképezni a különleges jelet.

"Isten ajándéka! Amikor az emberek meglátják a szív alakú anyajegyet, mindenki azonnal mosolyogni kezd. A kis Cinar csak őszinte és tiszta szeretetet kap a világtól, csak rá kell nézni, és máris elmúlik az ember minden bánata. Az orvosok azt mondták, hogy amint nőni kezd, megváltozik a szív alakú anyajegy, de eddig még tökéletesen megőrizte a formáját, nem történt semmi változás" - mesélték a büszke szülők.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!