A csatorna korábban azzal érvelt, hogy a helyreigazítás olyan terjedelmes volt, hogy az nem fért volna bele a műsoridőbe.


Másodjára is végrehajtást rendelt el a bíróság a Tények ellen, mert a TV2 hírműsorában nem tették közzé maradéktalanul azokat a helyreigazításokat, amelyeket korábban Juhász Péternek ítéltek meg - írja a Média1. Az Együtt korábbi társelnökéről 16 esetben állítottak valótlanságot, a csatorna azonban azzal védekezett, hogy nem fért volna bele a műsoridejükbe, ha az összes helyreigazítást felolvassák.

A Tények 2016-ban és 2017-ben több anyagot is leadott Juhász, illetve a '90-es évek olajmaffia-botrányainak egyik kulcsszereplőjének, Portik Tamásnak az állítólagos kapcsolatáról.

Később azonban

Ennek végül a TV2 tavaly nyáron tett eleget, miután végrehajtási eljárás indult ellene. Azonban az ítéletek szövegeiből önkényesen ragadtak ki egyes részeket, sőt még az sem volt egyértelmű, kitől is kérnek elnézést.

A TV2 akkor többek között azzal védekezett, hogy

Juhász ezután ismét a bírósághoz fordult és kérte, hogy kötelezzék a csatornát az ítélet korrekt végrehajtására.

A Fővárosi Törvényszék pedig újra kötelezte a TV2-t, hogy a Tények ismertesse, 16 alkalommal valótlanságot közöltek Juhász Péterről. Ráadásul az elvesztett perek költségén és a Juhász számára megítélt sérelemdíjon felül a végrehajtási költséget is nekik kell megfizetniük. Emellett a bíróság még


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!