Huszárokkal, forradalmi játékokkal és Kossuth-kiflivel is készülnek Budapest múzeumai. Ajánlunk 8 ingyenes programhelyszínt minden korosztálynak.

Ha forradalmi hangulatú, interaktív programokat keresel Budapesten március 15-re, akkor jó helyen jársz! Összegyűjtöttünk neked 8 izgalmas, ingyenes családi rendezvényt, ahol megelevenedik körülötted a történelem.

Budapest múzeumai és kulturális helyszínei különleges programokkal készülnek a nemzeti ünnepre: lesznek kézműves foglalkozások, múzeumi játékok, tematikus tárlatvezetések és számos korhű érdekesség, például huszárok, forradalmi játékok és Kossuth-kifli is. Az alábbi helyszínek minden korosztálynak tartogatnak emlékezetes élményeket.

A Magyar Nemzeti Múzeum március 15-i ünnepi programjaiban minden korosztály talál kedvére való elfoglaltságot. A múzeumi játéktér programjain kipróbálhatod milyen lehetett március 15-én a múzeum előtti tömegben állni, és milyen érzés elsőként felolvasni a forradalmi követeléseket. Lesz továbbá Óriás társasjáték és óriás kirakó, színezősarok és filmvetítés is, ami bemutatja milyen volt a hangulat március 15-én és milyen szerepet töltöttek be a hölgyek a reformkori Magyarországon.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!