Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Michael Schumacher felesége reményteljes sajtóközleményt tett közzé, hat évvel a szörnyű síbaleset után, amely mozgásképtelenné tette a Forma-1-es pilótát.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher nem jelent meg a nyilvánosság előtt tragikus síbalesete óta, amelyben súlyos, majdnem halálos, fejsérülést szenvedett.

A 2013. december 28-án bekövetkezett baleset óta csak ritkán jelentek meg információk a médiában az egészségi állapotára vonatkozóan.

Ennek ellenére, a felesége Corrinna Betsch bejelentése szerint a rajongók készen állnak arra, hogy jövő héten elindítsák a "Keep Fighting Michael" ("Küzdj tovább, Michael") oldalt.

"A nagy dolgok kis lépésekkel kezdődnek. Az apróságok végül hatalmas mozaikot alkothatnak. Együtt erősebbek vagyunk, és pontosan ezért a Keep Fighting mozgalom bátorságot adhat másoknak" - mondta Schumacher felesége a thesun.co.uk szerint.

"Sajnos közeledik Michael balesetének hatodik évfordulója. Hat év, amely annak a reménynek a jegyében telt el, hogy Michael ismét megjelenhet a nyilvánosság előtt" - nyilatkozta Reiner Ferling, a Michael Schumacher rajongói klub elnöke.

Hozzátette, hogy Michael "jó kezekben van", és köszönetet mondott a pilóta családjának, aki végig mellette maradt.

Reiner Ferling nyilatkozatával azokra a rágalmakra válaszolt, amelyek azzal vádolták Michael feleségét, Corinnát, hogy rejtegeti a férfit, és nem tesz közzé részleteket az egészségi állapotáról. A nő ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, csak tiszteletben tartja férje kívánságát, miszerint nem akarja reflektorfényben élni a magánéletét.

Jelenleg egy 10 szakemberből álló csoport gondoskodik Michael Schumacherről svájci otthonában, a Genfi-tó partján.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!