Egy szállodában általában mindenki jobban érzi magát, mint otthon, de egy New York-i hotel olyan extrával csalogatja a vendégeket, ami egy teljesen más szintet képvisel. Egész pontosan egy 200 ezer dolláros, átszámítva körülbelül 56 millió forintos ágyról van szó, írja a House Beautiful.

A Lotte New York Palace a napokban nyitotta meg a tökéletes alvásra megálmodott luxusszobáját, pont akkor, amikor legszívesebben mindenki téli álmot aludna.

A lakosztályban a világ legjobb minőségű ágyait készítő Hästens svéd vállalat Vividus fantázianévre hallgató matraca is helyet kapott, ami olyan drága, hogy Budapesten akár több lakást is lehetne belőle venni.

De mitől olyan különleges ez a matrac? A Hästens számos legendás ágyat piacra dobott már, de a lényeg mindig ugyanaz: kizárólag természetes anyagokból, így lószőrből, lenből, gyapjúból vagy pamutból készülnek a bútoraik. A kézzel varrott ágy svéd kézművesek munkája, egyetlen Vividus ágy pedig több mint 350 óra alatt készül el.

A 200 ezer dolláros ágyakat bárki megvásárolhatja, de a Palace jelenleg az egyetlen hotel a világon, ahol ilyen fekvőhelyen pihenhetnek meg a vendégek.

Ágyat szerelt a férfi, a felesége egy óra múlva nem hitt a szemének

A nő azt hitte, végre az új matracukon alhatnak. De nem így történt.

Kiemelt kép: Lotte New York Palace


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!