A férfi holttestét nem sokkal később egy szemétkupac alatt találták meg a nő házánál. Jade Janks azonban ártatlannak vallja magát.


Megdöbbentő vallomást tett egy amerikai nő, akit mostohaapja meggyilkolásával vádolnak, írja a Unilad. A vádat következetesen tagadó Jade Janks részletesen elmesélte a pillanatot, amikor a férfi számítógépén meztelen fotókat talált saját magáról.

A 39 éves nő éppen Thomas Merriman lakásán takarított, amikor a 64 éves férfit kórházban kezelték.

Ezután átnézte a gépet, és további száz fotót talált magáról, amiket gondosan mappákba rendezett a testrészek alapján a San Diegó-i férfi.

Jade Janks a bíróságon azt mondta, hogy soha nem érezte magát olyan rosszul, mint akkor. Szabályosan a zsigereibe hasított az érzés, a saját bőréhez is képtelen vol hozzáérni. Janks szerint még filmekben sem látni annyira beteg dolgokat, mint amikre a számítógépen kutakodva bukkant.

Merriman holttestét tavaly januárban fedezték fel egy szemétkupac alatt a mostohalánya kocsifelhajtóján. Az ügyész szerint Janks a fotók felfedezése után altatókat adott a férfinak, majd megfojtotta. A toxikológiai vizsgálat alapján Merriman szervezetében szokatlanul magas volt az Ambien nevű altatószer szintje. Az ügyész szerint mindez nem a véletlen műve, hanem „szándékos gyilkosság” történt.

Janks vallomását a meztelen fotókról itt lehet megnézni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!