Kedden megjelenő életrajzi könyvében beszél meztelen szelfijeiről a 41 éves popsztár, akitől emiatt fiai is elhidegültek.


Hamarosan megjelenő életrajzi könyvében Britney Spears elárulja, hogy miért posztol magáról gyakran meztelen fotókat az Instagramon, írja a Page Six.

„Tudom, hogy sokan nem értik, miért szeretek meztelenül vagy új ruhákban fotózkodni” – mondja a The Woman in Me (A nő bennem) című október 24-én a boltok polcaira kerülő könyvben.

„De azt hiszem, ha ezerszer lefotózták volna őket mások, akiknek a kérésére pózoltak volna, megértenék, hogy mekkora örömöt okoz nekem, hogy úgy pózolhatok, ahogy szexinek érzem magam, miközben saját képeket készítek” – árulja el a 41 éves énekesnő.

A 2008 és 2021 között gondnokság alatt álló sztár az elmúlt években számtalan meztelen fotót és videót osztott meg saját magáról a közösségi médiában. A képek között akadt olyan, ahol strandon mutogatta magát, de lovaglás közben sem viselt ruhát.

A merész posztok miatt feszültség van az énekesnő és két tinédzser fia között.

„Olyan, mintha muszáj lenne valamit posztolnia az Instagramon, hogy felhívja magára a figyelmet. Ez már évek óta tart, és jó eséllyel soha nem fogja abbahagyni” – jelentette ki az anyjáról a 17 éves Jayden az ITV-nek. Közben a fiúk apja, Kevin Federline azzal magyarázza volt felesége fotóit, hogy ez is csak egy módja annak, hogy az énekesnő kifejezze önmagát. Azt azonban a 45 éves egykori popsztár is elismeri, hogy a fiúknak kemény lehet meztelenül látni az anyjukat az interneten, majd másnap iskolába menni.

Britney Spears közel két éve nem látta Jaydent és a nála egy évvel idősebb Prestont. A Page Six úgy tudja, hogy nemrég telefonon újra felvették egymással a kapcsolatot, mielőtt a fiúk apjukkal Hawaiira költöztek. A hűvös viszony ellenére az énekesnő fiainak ajánlotta kedden megjelenő könyvét.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!