Orvost kellett hívni Kabát Petihez a ringben. A párja összeomlott a kamerák előtt.


Vasárnap folytatódtak az idei Sztárbox küzdelmei: a két pontozással végződött meccs (Józan László Kállay-Saunders Andrást, Janicsák Veca Szabados Ágit győzte le így) után megszületett a verseny első kiütése.

A Blikk helyszíni beszámolója szerint Rácz Jenő óriási lendülettel esett neki Kabátnak, aki szintén hatalmas elánnal kezdte a mérkőzést. Az első menet végén még a volt focista párja, Róka Adrienne is azt mondta, hogy Peti sokkal jobban teljesített, mint amire előzetesen a közvélemény számított.

A második menet elejére egy kicsit mindketten visszavettek a tempóból, ám a menet utolsó percében Rácz Jenő két kőkemény csapottal megfogta Kabát Pétert, majd egy visszatámadás után a séf végül egy jobbegyenessel kiütötte.

A lap szerint Kabát ijesztően rogyott össze a ringben és párja azonnal be is szaladt, ahogy az orvosi stáb is. Végül néhány perc döbbent csend után az egykori labdarúgó fel tudott kelni, de láthatóan hatalmasat kapott és vélhetően egy kisebb agyrázkódást is összeszedett Rácz Jenőtől.

Miután Kabát Peti felkelt a padlóról, elmondta, belülről egyáltalán nem volt annyira szörnyű a kiütése, mint az kívülről látszott, csak azt sajnálta, hogy párja a ringben sírt miatta.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!