Az RTL új műsorából megtudhattuk, hogyan nézi az átlagnéző többek között a Sztárbox legkeményebb meccseit. Volt olyan szereplő, akinek egyből Papp Laci és Muhammad Ali jutott eszébe a látottaktól.


Nemrégiben elindult az RTL Kanapéhuszárok című új műsora, aminek lényege nagyon dióhéjban annyi, hogy mi, nézők azt nézhetjük, ahogy más nézők különböző tévécsatornák műsorait nézik.

A "huszárok" természetesen épp úgy kommentálják a látottakat, ahogy gyakran mi magunk is szoktuk a tévé előtt – lévén ők sem mások, mint mezei tévénézők, csak épp az ő reakcióikat kamerák veszik.

A gondosan összeválogatott, majd összevágott közönség között találunk idős párt, családot, fiatal baráti társaságot vagy épp barátnőket is.

A műsor főszereplői megnézték többek között az elmúlt hét egyik legizgalmasabb tévés pillanatát is: amikor a Sztárboxban Rácz Jenő kiütötte Kabát Petit, aki az eset után percekig a földön maradt, majd mentő vitte el a helyszínről.

A tévénézés sztárjai érdekes mondatokkal kommentálták a látottakat. Volt, akinek rögtön Papp Laci és Muhammad Ali jutott eszébe, akiknek betegsége és halála összefüggésbe hozható azzal, hogy egész életükben ütéseket kaptak a fejükre.

„Jaj csak ne legyen komolyabb baja, mert ilyenkor olyan agyütést kap... Állon ütötte, uhhh, az meg rettenetes fájdalom. Attól vesztette el az eszméletét” – aggódott Bruckné, akinek arcára is kiült a rémület.

„Most már a Jenő is érzi, hogy nagy a baj. Hát igen gyerekek, ez durva! És már nem tudom hány perce nincs itt... Hát ez agyrázkódást kapott” – magyarázták a látottakat Kontsekék. Közülük került ki az adás egyik legjobb mondata is:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!