A férfi nem érti, miért támadtak rá.


Súlyosan bántalmaztak egy német állampolgárságú topmenedzsert péntek este a VII. kerületi bulinegyedben - írja a Blikk. A lap az esetről elsőként beszámoló TV2 Tények című műsorára hivatkozva azt írta: az egyik szórakozóhely biztonsági őrei verték meg a férfit, két gyermekét pedig pedig gázspray-vel fújták le.

A megtámadott férfi a lap szerint az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere, aki két, Magyarországon élő fiához jött a fővárosba. A család vacsorázni ment a belvárosba, beültek egy étterembe. A vacsora végeztével fizettek, majd eljöttek az étteremből. Később mégis úgy gondolták, visszamennek, de be már nem jutottak – mondta a Blikknek a megtámadott férfi ügyvédje.

A megvert férfit egy budapesti kórházba vitték, onnan Németországba utazott, ahol az orvosok megállapították: műtétre van szüksége.

"Ügyfelem nem érti, miért támadtak rá. Ő csak jól akarta magát érezni a gyerekeivel. Természetesen feljelentést tett, jelenleg is nyomozás folyik az ügyben" – mondta a Blikknek dr. Varga Zoltán ügyvéd.

A Blikk megpróbálta elérni a hely vezetőjét, de egyelőre nem sikerült.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!