A Gozsdu Udvar társasház közleményt adott ki az esetről, szerintük a vendégek kötekedtek.


Korábban mi is megírtuk, hogy a budapesti bulinegyedben megvertek egy német férfit és két fiát. A férfiről hamar kiderült, hogy az egyik legnagyobb német autógyár menedzsereként dolgozik. A fiait látogatta meg Budapesten, amikor a szórakozóhelyre nem akarták visszaengedni őket. Ezután veszekedni kezdtek az őrökkel, akik a férfi ügyvédje szerint a gyerekekre, majd rá is rátámadtak.

A megvert férfit egy budapesti kórházba vitték, onnan Németországba utazott, ahol az orvosok megállapították: műtétre van szüksége. A támadókat elfogták, súlyos testi sértés gyanújával eljárás is indult ellenük.

A Gozsdu Udvar társasház most közleményt adott ki az ő verziójukról, írja a 444. „A hírekbe bekerült három fős társaság egyik tagja thai bokszoló, a másik bajnoki címért küzdő nehézsúlyú bokszoló. A társaság hosszú percekig agresszíven kötözködött az üzletvezető hölggyel és a helyzetet kezelő biztonsági szolgálattal. A hatóságokkal együttműködő biztonsági cég sajnálja a történteket és belső vizsgálat után felfüggesztette az erőszakosan fellépő alkalmazottakat.”

A biztonsági cég a rendőrségnek bizonyítékként átadott egy videofelvételt is. Munkatársaik arról számoltak be, hogy a szórakozóhelyre bejutni próbáló vendégek közül a két fiú közül az egyik nehézsúlyú magyar bajnoki döntőt vívó bokszoló, a másik muay thai harcos.

A beszámoló szerint a társaság órákkal azután, hogy a szórakozóhelyen vacsoráztak, ki akarta kerülni a bejutásra várók sorát. Először az üzletvezető hölgyet hosszú percekig inzultálták, majd egyikőjük meglökte, ekkor lépett közbe a biztonsági szolgálat.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!