A zenész alapötlete volt a hét évvel ezelőtt alapított elismerés. Ezért is fájhat neki különösen, hogy Tóth Gabi és az Ismerős Arcok is díjat kapott.


„Megveregetik egymás vállát az elvtársak, a popzene meg közben elszalad és bizonyít úgy igaziból is. Mert az sajni demokratikus és liberális” – kommentálta a Twitteren Fluor Tomi a Petőfi Zenei Díj szombaton kihirdetett győzteseit. Az év énekesnőjének Tóth Gabit, míg a legjobb zenekarnak az Ismerős Arcokat választották. Mindkét előadó rendszeres fellépőnek számít az állami rendezvényeken.

A Wellhello rapperének

Erre utalva egy másik posztban csak annyit írt, hogy „szívesen amúgy”, és megosztotta azt a hét évvel ezelőtti Ripost-cikket, amiben Lobenwein Norbert, a a VOLT Produkció vezetője azt mondta:

„Az alapötletet még Fluor Tomi vetette fel először a Facebook-oldalán. Azt kérdezte, miért nincs a Petőfi Rádiónak zenei díja. Mi szinte már kész tervvel kopogtattunk az MTVA ajtaján.”

A hét évvel ezelőtti cikkben azt írták, hogy a díjat innentől kezdve „minden évben a hazai könnyûzene legsikeresebb szereplői” vehetik majd át.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!