Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Régóta ismerik már egymást, de csak most alakult ki közöttük szerelem.

Flour Tomi utolsó komoly kapcsolata 2016-ban ért véget, ám a Wellhello zenekar frontembere most ismét szerelmes, tudta meg a Blikk. Jelenlegi barátnőjét hét éve ismerni, ugyanis a lány szerepelt a csapat Rakpart című dal videóklipjében, de hamarosan Flour Tomi egy újabb klipjében is felbukkan.

"Most januárban valami megváltozott közöttünk: ezer éve ismerjük egymást, de eddig csak barátként tekintettünk a másikra. A kapcsolatunk február 14-e óta hivatalos, előtte csak haveri egymásnál alvások voltak, ami egyszer csak eggyel komolyabb szintre lépett." - vallott Flour Tomi.

"Furcsa, hogy miket dob az élet és a dalok. Mesi ugyanis az a lány, aki négy évvel ezelőtt szerepelt a Rakpart klipjében. Ő az, akit a hátamon viszek a kavicsok közé. Érdekes, hogy tényleg hány szerelmet bír el a rakpart." - tette hozzá Flour.

Az ITTALVÓS című dal klipjében szintén feltűnik barátnője, erről is vallott Flour.

"A klipnek az az érdekessége, hogy a csajom benne a csajom. (…) Február 14-én forgattuk a videót, és óriási romantikus jelenetek voltak. Annyi mindent megéltünk egy nap alatt. Például 20 emelet magasról lógtunk a mélybe, közben fogtam a karját, hogy le ne essen. Ez a forgatás fordulópont volt a kapcsolatunkban, úgyhogy megbeszéltük, onnan datáljuk magunkat. Bár ez egy friss kapcsolat, de végre újra szerelmes vagyok. Hosszú ideig nem volt az életemben olyan lány, aki igazán megfogott volna." - mondta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!