Van kerékpárszéfjük, értékmegőrzőjük, és a kisgyerekes anyukákra is gondoltak. A strand akadálymentesített, és magas színvonalú gasztronómiai kínálattal várja a vendégeket. A kiváló minősítés két évre szól.


Vonyarcvashegy Lido strandja csaknem maximális pontszámmal, az országban elsőként szerezte meg az ötcsillagos minősítést – mondta el Könnyid László, a Turisztikai Minőségtanúsító Testület ügyvezetője a Trend FM rádióban. Úgy véli, hogy ez hatalmas marketingelőnyt jelent a Lidónak, és ez a többi önkormányzatot is arra ösztönözheti, hogy jelentkezzenek a minősítésre.

A turizmus.hu azt írja, hogy a minősítési folyamat minden esetben önellenőrzéssel kezdődik, aztán a helyszíni vizsgálaton az auditorok bejárják a helyszínt, és ellenőrzik: valóban teljesül-e minden feltétel.

A tisztaság, rendezettség, karbantartottság alapvető elvárás, ez minden minősített strandon megvan.

Vonyarcvashegy ötcsillagos minősítéséhez hozzájárult a kerékpárszéf, az értékmegőrző, a számos baba-mama szolgáltatás és az akadálymentesség. Emellett lehetőség van előre megváltani a belépőt, és a gasztronómiai szolgáltatások is magas színvonalúak a strandon.

A fürdőhelyek két évre kapják meg a minősítést a Turisztikai Minőségtanúsító Testülettől.

(Forrás: 24.hu, turizmus.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!