A döntő is hihetetlen izgalmakat hozott. Végül olyan nyert, aki abban sem volt biztos, hogy végig tudja-e csinálni a játékot.


Véget ért a TV2-n a Farm VIP műsora. A végső hármasból végül Szabó Simon bizonyult a legrátermettebbnek, így ő vihette haza a 14 millió forintos fődíjat.

Pedig korábban komoly problémákkal kellett szembenéznie: derékfájdalmai miatt többször tűnt úgy, hogy nehezen birkózik meg egy-egy feladattal.

– mesélte a Blikknek a színész.

Mint kiderült, már korábban is megkeresték, hogy szerepeljen a műsorban, de eddig pont a dereka miatt nem mert igent mondani. A negyedik résszel kapcsolatban is voltak kétségei.

„Végig lépésről-lépésre haladtam és úgy voltam vele, ha valaki itt elvérezhet, az biztosan én leszek. Voltak nálam sokkal ügyesebb és jobb fizikumú emberek. Aztán valahogy mégis mindig sikerült az elsők között végeznem. Kishitű pasi vagyok, de most több önbizalmam lett” – mesélte.

– tette hozzá a Moszkva tér és a Megdönteni Hajnal Tímeát sztárja.

Szabó Simon azt is elárulta, mihez kezd a győzelemért járó 14 millió forinttal: „Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy mire költsem. Szabadúszó színészként mindig kérdéses, hogy pár hónap múlva mennyi munkám lesz. Voltak már emiatt problémáim, de Isten és a sors keze mindig megsegített. Kétgyermekes édesapaként viszont jól jön, ha ilyen helyzetekben van mihez nyúlnom. 16 éves koromtól kezdve a színészkedés mellett mindig volt „B” tervem. Nekem nem büdös a munka, soha nem voltam az a típus, aki ilyen helyzetben otthon ül és kesereg. Voltam korábban kidobó, fesztiválokon színpadmester vagy produkciók rendezője. Jelenleg egy régi barátommal közösen filmgyártó cégünk van, és egy vendégházat is üzemeltetünk a Mátrában. Muszáj több lábon állni!” – mondta el a színész.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!