A távozó játékos a könnyeivel küszködött, de elmondta, sokaknak jó, hogy ő távozott.


Szombat este egy embernek távoznia kellett a Farm VIP műsorából – nem az a versenyző ment, akire talán a legtöbben számítottak.

Az adásban véget ért a birkanyírási feladat, a piros csapat nyert meg, ami azt jelentette, hogy a sárgák zsinórban második nap maradtak alul. Érthető tehát, hogy nagy volt a feszültség a csapaton belül, különösen Ripli Zsuzsa érezte magát kényelmetlenül.

„Nagyon vegyes érzelmek vannak bennem a mai Farmgyűléssel kapcsolatban, hiszen mindenkiben kaotikus állapotok uralkodnak érzelmileg, mentálisan. Szerintem nagyon nagy bajban vagyunk. Vannak olyan csapattársaim, akik ha nem is érzelmi, de taktikai alapon rám fogják tenni az útilaput.

– magyarázta a szépségkirálynő, és igaza is lett: végül neki kellett távoznia. Kiss Daniellával párbajozott, alulmaradt egy kemény ügyességi próbán, ez pedig a vesztét jelentette.

„Nehéz elmondani, mit érzek. Egyfelől könnyebbség, másfelől nyilván nehéz, mert szerettem volna benne maradni a játékban is, és tovább menni, tovább küzdeni, és visszaköltözni a parasztházba” – mondta el a kiesés után könnyeivel küszködve Ripli Zsuzsi.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!