Demcsák Zsuzsa úgy látta, mintha Tuvic Aleksandra lelkileg még nem érkezett volna meg a műsorba, de kiderült, hogy a szépészeti beavatkozás gátolta meg a lányt abban, hogy érzelmeket fejezzen ki az arcán.


Először tartottak farmgyűlést a Farm VIP új évadában, ami azt jelentette, hogy valaki kiesik a játékból. A sárga csapat tagjainak kellett kiszavazniuk valakit, előtte azonban Demcsák Zsuzsa műsorvezető még kérdezgette egy kicsit a játékosokat. A tavalyi A Nagy Ő-ben feltűnt Tuvic Aleksandrának azt mondta, úgy érzi, mintha fizikailag jelen lenne, de lelkileg még nem. A lány viszont tisztázta, hogy nincs erről szó.

- mondta, amin társai és a műsorvezető is nagyon jót nevettek.

Ekkor még nem sejtette, hogy ő lesz az első kieső. Bár Görgényi Fruzsina kapta a legtöbb szavazatot, ő Aleksandrát választotta ki a párbajra, mert elmondása szerint ő áll tőle a legtávolabb. A feladatuk az volt, hogy egy tojást tartsanak a kezükön úgy, hogy a karjukat vállmagasságban előre tartják. A színésznő bírta tovább, így Aleksandrának kellett távozni. Annyira nem volt letörve, mert mint mondta, otthon várja egy jó élet. A tanulság számára az volt a versenyben, hogy megtanulta, milyen ha szűkölködve kell élni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!