Ahogy az lenni szokott, már az első napok egy csomó történést hoztak a londoni darts-világbajnokságon. Pénteken például kaptunk egy új közönségkedvencet, láthattunk egy elég komoly meglepetést, illetve egy kilencnyilasat is.

A közönségkedvenc az orosz Borisz Kolcov lett, aki sikeresen hájpolta a közönséget, miközben 3-0-ra megverte a holland Jermaine Wattimenát. A sikere után elmondta, előbb persze jól kell dobni, csak utána állnak a drukkerek bárki mögé, így ez egy óriási nap volt a karrierjében.

Az este meccse alighanem William Borland Bradley Brooks elleni 3-2-es győzelme volt, a skót a döntő leget ráadásul egy kilencnyilassal nyerte meg - instant klasszikus.

Ami pedig a meglepetést illeti, az ír Steve Lennon már a második körben búcsúztatta a világranglistán 12. Krzysztof Ratajskit. A lengyel búcsúzott az elsőként a kiemeltek közül.

!

Steve Lennon produces a truly composed performance, eliminating 12th seed Krzysztof Ratajski with a 3-1 set victory!

What a win for Scuba Steve! pic.twitter.com/8DN2HocrfP

- PDC Darts (@OfficialPDC) December 17, 2021

A 2020-ban világbajnok Peter Wright is bemutatkozott a mostani világbajnokságon, nem kezdett jól, de miután az első szettben nyilat cserélt, végül 3-0-val továbblépett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!