Emberölés miatt folyik ellene eljárás.


Egy 23 éves sárkeresztúri nő megszülte, majd megfojtotta gyermekét egy zichyújfalui ingatlan melléképületében szombat reggel.

A hírt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján tette közzé.

A közlés szerint március 16-án, szombaton délben

értesítették a rendőrséget arról, hogy holtan találtak egy újszülött csecsemőt Zichyújfaluban.

A nővel szemben emberölés gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

Nem ez volt az utóbbi időben az egyetlen hasonló eset. Mint arról beszámoltunk, február végén egy 24 éves felsőzsolcai nő ölte meg az újszülöttjét. A nő az esti órákban otthonában szülte meg gyermekét, majd egy eszközzel több sérülést is okozott a csecsemőnek, aki emiatt meghalt.

Február 6-án pedig pedig vádat emeltek az egész országot megrázó, brutális pásztói csecsemőgyilkosság ügyében. 2018 januárjában egy 35 éves pásztói nő szülte meg és ölte meg utána a gyermekét.

A pásztói nő a harmadik gyermekével volt várandós, ám a terhességét titkolta. 2017 december végén az élettrásával összeveszett, az elzavarta otthonról. Január elsején a nő hazaindult, de a pásztói Kövicses patak hídja közelében járt, amikor megindult a szülés. A nő a híd alatt életképes fiúgyermeket hozott világra. A szülést továbbra is titkokban akarta tartani. Legalább négyszer ráütött a baba fejére, megszorította a nyakát, majd egy zsebkéssel levágta a fejét és karjait. A testdarabokat a patakba szórta.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!