Titokban megszülte, majd vécébe dobta újszülöttjét egy hat gyermekes, 42 éves nő. Az eset 2017-ben történt Felsőzsolcán. Ügyét április elsején tárgyalja a bíróság.


A nő a szülés után hasfájásra panaszkodott, mentő vitte kórházba, és csak a vizsgálatok során derült ki, hogy szült. Miután a kórház értesítette a rendőrséget,

az újszülöttel egy vécében találták meg, de már nem élt.

Mint arról a Bors beszámolt, a nő a kihallgatások alatt azt állította, nem tudta, hogy terhes, mert a korábbi terhességei alkalmával tapasztalt rosszullétei nem jelentkeztek, és fogyott is. Arra viszont arra nem adott magyarázatot, miért nem törődött a kisbabával.

A hatgyermekes, házasságban élő nő mindvégig eltitkolta állapotát a családtagjai előtt. Gömbölyödő hasát azzal magyarázta, hogy daganata van, de orvoshoz nem volt hajlandó elmenni. 2017 májusában a kerti vécében szülte meg a közel háromkilós kisfiút, aki egyébként életképes volt. Aztán az illemhely emésztőgödrébe dobta meghalni.

Az utóbbi időben nem ez volt az egyetlen csecsemőgyilkosság Felsőzsolcán.

Mi is beszámoltunk róla, hogy egy 24 éves nő február 26-án, az esti órákban otthonában szülte meg a gyermekét, majd egy eszközzel több sérülést is okozott a csecsemőnek, aki emiatt meghalt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a nőt emberölés gyanúja miatt őrizetbe vette.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!