Maegan Hallt annyira megviselte, amit kapott az emberektől a történtek miatt, hogy egyszer üres fegyvert is emelt a homlokához.


Január elején derült ki, hogy a Tennesse államban található La Vergne-i rendőrség egyik alkalmazottja, Maegan Hall párhuzamosan több kollégájával is intim kapcsolatot tartott fenn. Akadt köztük olyan, akit szolgálat közben részesített orális örömökben, míg egy másikkal a felesége társaságában hármasban hemperegtek.

Korábban írtunk róla, hogy a kihallgatási jegyzőkönyv szerint miért tett így a fiatal nő:

Néhány hét hallgatás után most azonban megszólalt Maegan a szexbotránya kapcsán. A rendőrtiszt azt állítja, hogy a felettesei kihasználták a sebezhetőségét és a válságos helyzetét, és csak eszköznek használták őt, hogy szexuális élvezetekkel örömöt szerezzenek maguknak - számolt be a Unilad az ügy folytatásáról.

A kirúgott rendőrtiszt azt is hozzátette, hogy őt szexuálisan kizsákmányolták: Hall a NewsChannel 5 hírcsatornának mondta el, hogy amióta kitört a botrány, azóta szexuális zaklatások és gúnyolódások céltáblájává vált.

- árulta el a Maegan, aki beperli a várost a mérgező, toxikus munkakörnyezet miatt.

- mondta Hall.

Nem érti, hogy miért ő került az egész történet középpontjába anélkül, hogy a teljes háttérsztorit elmesélhette volna bárkinek. A rendőrnőt annyira megviselték a történtek, hogy egyszer üres fegyvert is emelt a homlokához.

Maegan Hall azt is elmondta, hogy szerinte egyetlen nőnek sem lenne szabad elviselnie azt a fajta bántalmazást, ami vele történt a rendőrségen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!