A nashville-i sztriptízbár szerint ez egy remek ajánlat, figyelembe véve Maegan Hall jelenlegi anyagi helyzetét.


Összesen 10 ezer dollárt (3,5 millió forint) ajánlott egy nashville-i sztriptízbár két műsorért annak a rendőrnőnek, akit még január elején rúgtak ki, miután kiderült, hogy több kollégájával is lefeküdt, írja a Unilad. Maegan Hallt a Deja Vu Showgirls március 17-én szeretné felléptetni két alkalommal. A klub szerint Hall jelenlegi anyagi helyzetét figyelembe véve ez egy jó ajánlat.

Hallt a hónap elején bocsátotta el a La Vergne-i Rendőrkapitányság. Akkor egy belső vizsgálat kiderítette, hogy a rendőrnő hat munkatársával tartott fenn szexuális viszonyt, ráadásul akadt köztük olyan, akit szolgálat közben elégített ki. A kapitányságon végigsöprő szexbotrány után nemcsak Maegan Hallt, hanem több érintett rendőrt is elbocsátottak vagy felfüggesztettek.

A nyomozás azt is kiderítette, hogy két esetben nemcsak a munkatársai, hanem a férfiak feleségei is részt vettek a hancúrozásban.

Burrell Davis rendőrfőkapitány a nyomozást követően azt mondta, hogy bár az eset megtépázta a rendőrség hírnevét, néhány ember viselkedése miatt nem lehet elítélni az őrs valamennyi dolgozóját. Ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy jó ideig el fog tartani, mire helyreállítják a La Vergne-i Rendőrkapitányság jó hírnevét és feddhetetlenségét.

A szexbotrány ellenére a rendőrnő férje továbbra is kitart felesége mellett. Jedidiah Hall munkatársa szerint a férfi mindent megtesz a házasságuk megmentése érdekében, holott valójában ő az igazi áldozat a történetben.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!