A fideszes plébános végig képben volt a meleg orgia egy másik résztvevője szerint. Állítja, Bese pontosan tudta, hogy milyen eseményen vesz részt.


Az RTL Híradónak sikerült szóra bírnia azoknak a meleg partiknak az egyik résztvevőjét, amelyeken Bese Gergő volt plébános is részt vett. A névtelenül nyilatkozó illető azt mondta:

Állítása szerint csak egyetlen alkalommal találkozott a fideszes ex-pappal, akiről nem is tudott semmit a mostani botrányig.

Bese Gergőről nemrég derült ki, hogy bár nyíltan hangoztatott homofób nézeteket, eközben meleg orgiákra járt és tartós intim kapcsolatai is voltak férfiakkal. Korábban azzal védekezett, hogy rászedték, és elveszítette a józanságát. Egy olyan videó is segített lebuktatni, amit maga készített az egyik általa látogatott eseményen.

Néhány napja pedig testvére, Gábor is úgy nyilatkozott: Gergő atyának korábban (mielőtt pappá szentelték volna) nőkkel volt kapcsolata. Testvérét szerinte is rászedték, a család egy közeli barátja pedig megerősítette, hogy a volt NER-közeli pap az ominózus éjszakából semmire nem emlékezik, és azután egy padon ébredt fel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!