A nő szerint nem igazságos ez a fajta sakkban tartás Filemon Mihály részéről.


Ahogy azt korábban megírtuk, irodájába hivatott a nyírmártonfalvi polgármester egy közmunkást, miután a nő egy nevetős szmájlival reagált a közösségi médiában a falu elhíresült lombkorona nélküli lombkoronasétányára.

- Le kéne venni a röhögős fejet.

- Milyen röhögős fejet?

- Amit kiraktál. Amit kiraktál. Meg kedd reggel be kell jönnöd az irodába, jó? Egyelőre ennyit akartam neked mondani.

– ez hallható azon a hangfelvételen, ami a beszélgetésről készült. A nő szerint Filemon Mihály szavai fenyegetően hangzottak, ezért a keddi találkozót is rögzíteni szerette volna, azonban a polgármester követelte, hogy tegye a telefonját az asztalra. Mikor a nő ezt többször is megtagadta, a polgármester azt mondta, hogy mindent megbeszéltek, és küldeni fogja a papírokat.

A nő azt szeretné elérni, hogy a polgármester többet ne tudjon másokkal ilyet tenni.

– fogalmazott.

A lombkoronasétány ügyét eredetileg kirobbantó Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint „innentől kezdve Nyírmártonfalva már nem csak az európai uniós pénzek elherdálásának a jelképe, hanem a fideszes hatalmi arroganciának is a jelképe.”

Az ügy messze nem ért még nyugvópontra. Kedden Vadai Ágnes ellenzéki országgyűlési képviselő írásbeli kérdését Polt Péter legfőbb ügyész feljelentésként értékelte, és az adóhatóság felé továbbította azt.

(RTL)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!