Mi is megírtuk, hogy egy belgrádi bulvárlap arról ír, hogy megtalálták Borkai Zsolt szexbotrányának egyik női résztvevőjét.

címszöveg

A Kurir szerint Borkai tavaly júniusban szállt hajóra barátaival Dubrovniknál. A megszólaltatott nő azt állította, összesen hat nő volt a fedélzeten, köztük három horvát, akik közül az egyik egy ismert modell.

"Másnap felmentünk a fedélzetre, ahol ezek a gazdag emberek fogadtak bennünket. Hiszed vagy sem, fogalmunk nem volt, hogy politikusok. A nő, aki szervezett bennünket, annyit mondott, hogy magyar üzletemberek. Szex volt"

- állt a cikkben.

Az ATV üzenetben érdeklődött a Horvátországban jól ismert reality-sztár és modell Instagram-oldalán, hogy tényleg ott volt-e a hajón a nő.

Az oldalt kezelő válaszában azt írta, hogy „mindenki be lesz perelve egymás után”, aki azt írta, hogy a modell ott lett volna a hajón. Kiderült, hogy mivel most is épp egy zárt realityben dolgozik, nem ő személyesen válaszol, miután feltették az oldal kezelőjének a konkrét kérdést, hogy a modell ott volt-e a hajón, válaszoljon igennel vagy nemmel, az a válasz jött a kezelőtől hogy „NEM”.