A férfi a ballagás miatt motorral indult aznap dolgozni, egy figyelmetlen autós azonban elsodorta. Ha összejön a robotterápiás kezelésre a pénz, talán újra képes lesz járni.


Tavaly májusban szenvedett súlyos balestet a szolnoki Tisza-hídon Tamás. A férfi a középiskolai ballagások miatt motorral indult dolgozni, szabályosan próbált elmenni a hídon feltorlódott autósor között, ám egy figyelmetlen és türelmetlen autóvezető elsodorta. A motoros 168 napot volt kórházban, öt olyan sérülést szerzett 36 bordatörés mellett, amelyekbe egyenként is belehalhatott volna. Túlélte, ám lebénult, írja a Blikk.

„Nem nagyon emlékszem semmire, elájultam, sőt, később újraélesztettek. Hiába a bukósisak, az ütközéstől bevertem a fejem, megrepedt az agyburok, azt hitték, agyvérzésem is van, agyhalott leszek. A jobb lábamról leszakadt a combizom, dőlt a sebből a vér, a hasam, a hónalj is sérült. A gerincem eltört, lebénultam, nem érzem a lábam most sem. Ráadásul 36 helyen tört el a bordám, részben a hatalmas esés, részben az újraélesztés miatt, akik visszahoztak az életbe nem tehettek mást, a törött bordáimon kellett elvégezniük a szívmasszázst” – mondta a lapnak.

A baleset utáni napokra a rengeteg fájdalomcsillapító miatt nem nagyon emlékszik, csak a testéből kiálló rengeteg cső maradt meg neki.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!