Szuna Roland motorjával elcsúszott, és hatalmas erővel csapódott a szemből érkező autó motorterébe.


Ahogy korábban mi is megírtuk, Szuna Roland tragikus közlekedési balesetben hunyt el péntek este. Az egykori válogatott jégkorongozó a Fejér megyei Magyaralmás közelében csúszott el az úton motorjával, majd egy autóba csapódott, írja a Blikk. A 44 éves sportoló olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkező mentők nem tudták megmenteni az életét.

„Szombat reggel hallottam a hírt, sokkolt, ami történt” – mondta a lapnak Szuna egykori székesfehérvári és válogatottbeli csapattársa, Palkovics Krisztián.

„A jégkorong befejezése után is tartottuk a kapcsolatot, Fehérvár kisváros, ha összefutottunk, mindig megittunk egy kávét, elbeszélgettünk. Sok szép emlék köt össze bennünket, bajnoki címeket szereztünk, szerepeltünk együtt a válogatottban is.

– tette hozzá a korábbi válogatott hokis.

„A motor bent volt az autó motorterében, akkora erővel csapódott neki... Kiszálltam, odamentem, mintha egy apokalipszisba kerültem volna” – ezt már a baleset egyik szemtanúja monda a Tényeknek, akit röviddel az ütközés előtt előzött meg Szuna Roland.

Hozzátette: a balesetben érintett autóban utazó család sokkot kapott az ütközést követően. A járműben két kislány volt, akik sírtak, és valószínűleg az édesanyjuk próbálta őket megnyugtatni, miközben az édesapa telefonált a szerencsétlenség utáni percekben.

A szemtanú szerint az ütközés olyan erős volt, hogy szinte szétroncsolta a jégkorongozó testét, aki feltehetően gyorsabban hajtott az adott útszakaszon megengedett 90 km/órás sebességnél.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!