A kaliforniai férfi még tavaly novemberben halt meg rejtélyes körülmények között Kolumbiában. A rendőrség most a randipartnerét és egy társát gyanúsítja a megölésével.

A Tinderen megismert randipartnere gyilkolhatta meg azt a férfit, akit még tavaly novemberben találtak holtan a kolumbiai Medellínben - írja a LadBible.

A kaliforniai Paul Nguyen egy barátjával utazott Kolumbia második legnépesebb városába, hogy várost nézzenek, felfedezzék az éjszakai életet és részt vegyenek Bad Bunny Puerto Ricó-i rapper és énekes koncertjén. Az ott-tartózkodásuk alatt Paul megismerkedett egy helyi nővel, akivel meg is beszéltek egy randit egy bárban.

A 27 éves férfi annyit fűzött a képhez, hogy „a nyelvi akadály irreális”.

Ekkor hallottak róla utoljára a szerettei.

De nem akármilyen rablógyilkosságé: Kolumbiában az utóbbi időben elterjedt, hogy Tinder-randik alkalmával csalják tőrbe az áldozatokat. Elsősorban külföldiekre és főleg férfiakra utaznak a bűnözők, akiket rávesznek, hogy találkozzanak a randialkalmazáson megismert nővel, majd elkábítják őket, közben pedig elveszik minden pénzüket. A rendőrség szerint Paullal is ez történhetett.

Úgy gondolják, hogy a klonazepám nevű nyugtatóval kábíthatták el a randi során, amely túladagolás esetén halált okozhat. A kifosztását pedig az is igazolja, hogy aznap késő este több furcsa tranzakciót is végrehajtottak a hitelkártyájával.

Egy másik, 25 éves férfi is részt vehetett az akcióban, akit szintén rablással és összeesküvéssel gyanúsítanak.

A családot sokkolta Paul Nguyen halála. Az elhunyt férfi nővére azt nyilatkozta, addig nem nyugszanak, amíg ki nem derül, mi történt pontosan a szerettükkel, a haláláért felelősök pedig megkapják méltó büntetésüket.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!