12 órával az élő közvetítés után találták meg az influenszer holttestét.


A Brother Three Thousand nevű 34 éves Douyin-felhasználó (hasonló platform, mint a TikTok) 44 ezer követővel rendelkezett a közösségi média felületen. Múlt hét kedden vett részt egy olyan online eseményen, ahol több tartalomgyártó versengett egymással, hogy ki tud minél hamarabb minél több támogatást összeszedni - írta meg a Telex.

A streamer, akit a helyi média Wang-ként nevezett, azonban több kört és elvesztett, amiért büntetés járt. Esetében ez pedig az volt az, hogy minden ilyen alkalommal meg kellett innia egy üveg baijiu-t.

A nézők szerint Wang legalább 7 ilyen üveggel fogyasztott el az akár 60% alkoholtartalmú italból. Az élőzést éjfél körül hagyta abba, másnap délután a családja talált rá holtan a lakásában úgy, hogy már több órája halott lehetett.

A közösségi média felületen egyébként tiltják az alkohol fogyasztást, mindenféle szankciókkal büntetik, köztük akár letiltással is.

Wang már a sokadik, aki abba halt bele, hogy a végletekig ment csak azért, hogy minél több követője legyen. Volt már olyan, aki túl sokat evett, de olyan is, aki túl sokat dolgozott, de a lista hosszú.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!