Idős és fiatal, színész és átlagember is a sorban állt, hogy segítsen a szerencsétlenül járt színésznőn.


Mint arról korábban beszámoltunk, péntek este Alsónémediben egy száguldó BMW csapódott Sallai Nóra, a Jóban Rosszban egykori színésznője és ötéves kisfia autójába. A család éppen hazafelé tartott egy családi látogatásról, amikor bekövetkezett a tragédia. A baleset következtében Nóra életveszélyes sérüléseket szenvedett, jelenleg is válságos állapotban fekszik egy fővárosi klinika intenzív osztályán. Az orvosok folyamatosan küzdenek az életéért, és több műtét is vár rá, amihez vérre van szüksége.

Az egész szakma egy emberként mozdult meg érte. Nóra számára több helyszínen szerveztek véradást, és szerdán a Westend bevásárlóközpontban már a nyitás után hosszú sor kígyózott a véradásra kijelölt helyen. Idős, fiatal, színész kolléga vagy civil, mindenki összefogott, hogy segítsen.

– mondta Kakasy Dóra, aki maga is játszott a Jóban Rosszban sorozatban, és személyesen is nagyon kedveli Sallai Nórát. „Az a jó, ha mindenki megteszi, amit tud, akinek belefér az idejébe, egészséges és adhat vért” – tette hozzá.

Nem csak kollégák, hanem ismeretlenek is szép számmal adtak vért a Jóban Rosszban egykori Mónika nővérének.

„Én ugyan nem ismerem őt személyesen, de nagyon megérintett a története, folyamatosan figyelem a híreket. Korábban nekem is volt súlyos autóbalesetem, így még inkább fontosnak tartottam, hogy itt legyek” – mondta Emma, aki azonnal megosztotta a felhívást, hogy minél több embert elérjen.

Olívia, aki egyszer személyesen is találkozott Nórával, szintén elment vért adni:

„Éppen a kisfiával sétáltak. Odamentem hozzájuk, és olyan kedves és közvetlen volt! Sosem fogom elfelejteni a találkozást. Tizennégyszer adtam már vért, most azonnal jöttem” – mesélte Olívia a Blikknek.

Jánosi Dávid, a sorozat egyik főszereplője, aki dr. Nemes Viktort alakította, szintén beállt a sorba, hogy segítsen:

– mondta a színész szomorúan.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!