A TheVR őrzi első helyét, miközben Dancsó Péter már nincs a legjobbak között. Azonnal a tizedik helyre került a Jólvanezígy.


Ismét a TheVR, vagyis Komzsik János és Fábián István kettőse lett a legértékesebb hazai influenszer, írja a Forbes listája alapján a Telex. A kezdetben gameplay tartalmakkal induló duó mára több különböző témájú csatornát is üzemeltet, feliratkozóik száma több millióra tehető.

A top 20 legértékesebb magyar influenszer listájának második helyére Whisper Ton került. A megosztó tartalomgyártó ma már főképp a TikTokon számít aktívnak.

Két helyet javítva idén harmadik lett Nessaj, ak szintén gameplay tartalmairól ismert. A Forbes vele kapcsolatban megjegyzi, hogy „márkát és webshopot húzott a pingvineknek becézett követőire”.

Az első húszban ott van még a Pamkutya páros, de egyből a tizedik helyre került az influenszertüntetést szervező Jólvanezígy közéleti csatorna is. Nem fért be az élmezőnybe Viszkok Fruzsina vagy a nemrég az amerikai követségen megjelenő influenszereknek beszóló Dancsó Péter.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!