Mercedes Stewart és Carley Gonschior tudni akarták, mi az igazság, de fogalmuk sem volt, hogy mihez kezdenek majd vele.


Mint korábban írtuk, a húszas éveikben járó kanadai nők a megismerkedésük után néhány hónappal elérkezettnek látták az időt, hogy megismerjék egymás családját. Mindkettőjük édesanyját meghívták vacsorára, amikor különös dolog történt.

Miközben a két anya beszélgetett, kiderült, hogy volt egy férfi, akivel mindkettőjüknek viszonya volt annak idején. Minél inkább belementek a részletekbe, annál erősebb lett a gyanú, hogy Carley és Mercedes féltestvérek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

carleygonschior (@carleygonschior) által megosztott bejegyzés

A fiatal nők úgy döntöttek elvégeztetnek egy DNS-tesztet, hogy fény derüljön az igazságra. Ugyanakkor azt is elhatározták, hogy amíg az eredményre várnak, biztosan együtt maradnak. Azt nyilatkozták, elképzelni sem tudják, mihez kezdenek majd, ha kiderül, hogy tényleg testvérek.

Carley és Mercedes egy TikTok-videóban jelentették be, hogy a teszt eredményei alapján nem vérrokonok. Azt mondják, hatalmas kő esett le a szívükről - írja a Mirror című brit bulvárlap.

@carleyandmercedes dna results #fyp ♬ original sound - Carley&Mercedes

A fiatal nők, akik közös erotikus csatornát üzemeltetnek az OnlyFans nevű, fizetős közösségi portálon, azt mondják, amíg az eredményre vártak, igyekeztek úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lett volna, de folyamatosan szorongtak, mert mindketten úgy érezték, nem tudnának élni a másik nélkül.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!