Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megható levelet írt Edith Gonzalez szappanoperasztár 14 éves kislánya, Constanza.

Edith Gonzalez, Victor Manuel Gonzalez közölte azt a levelet, amit a szappanoperasztár kislánya, Constanza írt édesanyja halála után.

"Az anyukám egy nagyszerű nő volt, egy csodálatos anya, soha nem nyafogott azért, mert sokat kell dolgoznia. Emlékszem, amikor kicsi voltam, nem számított, hogy hány órakor ér haza, vagy, hogy fáradt, mindig odajött, hogy megpusziljon, másnap reggel pedig akár hatkor is felkelt, csakhogy velem játszhasson." - írta Constanza.

"Mindig puszilgatott, nem számított milyen késő van. Mindig úgy csinálta, hogy megfeleljen, úgy anyaként, akárcsak a munkában. Emlékszem, mindig azt mondta: "Egy színész csak akkor mond fel, ha meghalt"… és így is tett. Szeretett új dolgokat tanulni, amikor utaztunk ő volt a vezetőm, és ha nem tudott valamit, kérdezett és tanult. A világ számos országába elvitt: Egyiptomba, Galápagosra, Párizsba, Londonba, Kambodzsába, Vietnámba, Indiába, Peruba, Kanadába, Madridba, hogy csak párat említsek közülük, és természetesen Mexikót is megmutatta. Emlékszem, hogy a filmekről tanított, én meg őt a zenéről." - emlékezett meg édesanyjáról a 14 éves lány.

"Amikor négy éves voltam anya elment Kolumbiába, hogy leforgassa a Dona Barbara szappanoperát, ő volt Dona Barbara, a legjobb Dona Barbara. Anya, annak ellenére, hogy Dona Barbara egy erős és független nő volt, szerettem volna csak fele annyira erősnek lenni, mint te a karakterben. Ő (Dona Barbara) gyűlölettel győzte le a világot, te a szereteteddel. Szeretlek anya." - fogalmazott Constanza.

Edith Gonzalez kislánya most 14 éves, 18 éves koráig valamelyik családtagja fog róla gondoskodni. Azt még nem lehet tudni, hogy ki lesz a gyámja, de a lehetséges opciók között van biológiai édesapja, Santiago Creel, nagymamája, Ofelia Fuentes, vagy a színésznő férje, Lorenzo Lazo.

A mexikói lapok szerint Constanza és biológiai apja között nem rózsás a kapcsolat, így minden bizonnyal a kislány a színésznő testvéréhez, Victor Manuel Gonzalezhez kerül.

Edith Gonzalez 2019 június 13-án hunyt el, petefészekrákban szenvedett.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!