Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy 7 éves kisfiú, Jase Hyndman, levelet írt az édesapjának a Mennyországba. A fiú 4 évvel ezelőtt veszítette el az édesapját, és azóta is minden évben próbálja megünnepelni az apja születésnapját, ami novemberben volt.

Jase Hyndman lenyűgözte a brit királyi postát, amikor úgy döntött, üdvözletet küld az édesapjának. A borítékon nem volt címzés, csak ez a néhány szó: "Postás úr, el tudod vinni a Mennyországba apának a születésnapjára?"

A fiú gesztusa lenyűgözte a cég menedzserét, Sean Miligant, aki személyesen válaszolt a gyereknek: "A levél kézbesítése közben szembesülnünk kellet néhány veszéllyel. De szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam neked, sikeresen kézbesítettük a levelet a Mennyországba az édesapádnak. Nagy kihívás volt, mert el kellett kerülnünk a csillagokat és más galaktikus objektumokat az oda vezető úton. De biztos lehetsz benne, hogy sikeresen kézbesítettük ezt a nagyon fontos levelet. A brit királyi posta első számú prioritása, hogy biztosítsa a leveleitek kézbesítését. Én személy szerint minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a leveleitek sikeresen eljussanak a Mennyországba."

Jase édesanyja, Teri Copland azt mondta, hogy fia nagyon meghatódott ettől a rendkívüli gesztustól.

"Megtehették volna, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyják, és nem tesznek erőfeszítést, mégis vették a fáradtságot, hogy megtegyék ezt egy fiúért, akivel soha nem találkoztak. A brit királyi posta visszaadta az emberiségbe vetett hitemet" - mondta az édesanya.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!