Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A sussexi hercegnének nem "tiltották meg", hogy részt vegyen azon a találkozón, amelyen az ő és Harry herceg (35) jövőjét beszélték meg.

Egy szóvivő megerősítette, hogy Meghan Markle nem vett részt a királynő jelenlétében hétfőn, a Sandringham kastélyban tartott megbeszélésen.

A királyi család tagjai közül a királynőn kívül, Károly herceg, Vilmos herceg és Harry herceg vettek részt a hétfőn, január 13-án tartott értekezleten, amelynek célja az volt, hogy megbeszéljék, hogyan alakul ezután Harry herceg és családja jövője.

Ez év elején Meghan és Harry bejelentették, hogy

visszalépnek a brit királyi család magas rangú tagjaiként eddig ellátott szerepüktől, és anyagilag függetlenül élnek majd.
Csatlakozz az új Facebook oldalunkhoz!


Eredetileg mindenki úgy gondolta, hogy Meghan is jelen lesz a találkozón, ő azonban, Hary-vel közös fiukkal, a 8 hónapos Archie-val, Kanadában tartózkodik.

Bár egyes brit bulvárlapok rögtön azt feltételezték, hogy a volt színésznőnek megtiltották, hogy részt vegyen a megbeszélésen, a palota szóvivője elmondta, egyszerűen csak nem volt szükség rá, hogy a hercegné megjelenjen.

"A hercegi házaspár úgy döntött, nem szükséges, hogy a hercegné is jelen legyen."

A találkozó után közzétett online nyilatkozatból kiderül, noha a királynő szerette volna, ha Meghan és Harry a királyi család teljes jogú tagjai maradnának, de "teljes mértékben támogatja" a döntésüket.

"Tiszteletben tartjuk és megértjük a kívánságukat, hogy önálló családként éljenek."

"A családunk ma konstruktív beszélgetést folytatott az unokám és a családja jövőjéről.

Az egész család támogatja Harry és Meghan szándékát, hogy családként új életet teremtsenek maguknak.

Bár jobban szerettük volna, ha a királyi család teljes munkaidőben dolgozó tagjai maradnak, de tiszteletben tartjuk és megértjük azt a vágyukat, hogy függetlenebb családi életet éljenek, miközben továbbra is az én családom megbecsült tagjai lesznek." - állt a közleményben.

A hercegi pár életében átmeneti időszak következik

A királynő kiemelte a hercegi pár azon kívánságát, miszerint "új életüket nem kívánják közpénzből finanszírozni." Az adófizetők pénzétől való függőség gyakran szolgált okkal mindahhoz a kritikához, amellyel állítólagos extravagáns életmódjukat illették.

"Megállapodásra jutottunk. Mostantól, a következő, átmeneti időszakban "a Sussexek" Kanadában és az Egyesült Királyságban is élnek majd" - mondta a királynő.

"Ezek rendkívül összetett kérdések, amelyeket a családomnak meg kell oldania. Néhány dolgot még tisztázni kell, de azt kértem, hogy a következő napokban végleges döntés szülessen az ügyben." - fogalmazott.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!