Kislánya életébe került annak az amerikai férfinak a döntése, aki bent felejtette a kulcsot a bezárt autóban egyéves gyerekével együtt, a kiérkező rendőröknek viszont azért nem engedte meg a kocsi feltörését, mert állítása szerint nem lett volna aztán pénze megjavíttatni a járművet - írja a Las Vegas Sun.

A 27 éves Sidney Deal véletlenül zárta be egyéves kislányát az autóba a kulcsával együtt. Mikor felhívta partnerét,

az a biztosító céggel egyeztetve küldeni akart egy vontatókocsit, ám a férfi nem egyezett bele a költségek miatt.

Ekkor leintett egy arra haladó rendőrautót, akik szintén a vontatóautót vagy egy lakatost javasolták, de azonnali megoldásként felvetették azt is, hogy törjék be az üveget. Az apa ezt sem engedte, szintén az anyagiakra hivatkozva. Inkább elkérte a rendőr telefonját, hogy felhívja saját bátyját, aki szintén az üveg betörését ajánlotta, ám Deal továbbra sem akart hallani erről, mondván, hogy az autóban be van kapcsolva a légkondicionálás, nem lehet olyan nagy a baj.

A rendőrök néhány perccel később azonban mégis betörték az ablakot, a kislány addigra ugyanis már eszméletlen volt.

hirdetés

Mikor kihúzták az autóból, már nem volt életben, a halál pontos okát boncolás fogja megállapítani, ám a rendőrség alapján legalább egy órát volt a tűző napon hagyott autóban. Apját azonnal letartóztatták kiskorú veszélyeztetése és gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Jelenleg rács mögött várja a tárgyalását.



hirdetés