A szemtanúk szerint egy fekete, elektromos Volvo nagy sebességgel, indexelés nélkül kanyarodott a Gutenberg körútról a Kapisztrán utcába, ahol elütötte a füves részen álló nőt.


Elágzoltak, majd cserbenhagytak egy kutyát sétáltató nőt Budapesten. Az asszony a sérüléseibe belehalt - írják a Wekerletelep közösségi csoportban.

Az információk szerint a baleset a hétvégén történt.

"A hölgy a vigyázz rám tábla magasságáig repült, onnan esett vissza az úttestre és nagyon súlyosak voltak a sérülései. A gázoló megállás, fékezés nélkül továbbhajtott. A gimnázium két, az épület előtt álló laboránsa, valamint a játszótéren dolgozó Közpark munkatársai rohantak azonnal segíteni.

A laboráns lányok megfogták és próbálták megnyugtatni a sokkos állapotban lévő kiskutyát, a Közparkos fiúk azonnal hívták a mentőket és a kiérkezésükig a náluk lévő ponyvával takarták a hölgyet a bámészkodók elől. A mentősök sokáig küzdöttek az úttesten a sérülttel, hogy egyáltalán be tudják tenni a mentőbe. A hölgynél nem volt igazolvány, végül a közben kiérkező Segítő Angyalok olvastak chipet a kiskutyában, így tudták azonosítani az asszonyt".

A mentők sokáig küzdöttek a nő életéért. A csoportban az áldozat gyereke írta meg, hogy édesanyja egy napja elhunyt.

A 24.hu kérdésére a rendőrség az válaszolta:

"Megkeresésére arról tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást. Az eljárás érdekében bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni".


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!