A fia jött rá, hogy az anyukája tévedett. El is mondta, miért nem lehetett a videón se ő, se az apja.


Mindenféle megfejtések terjedtek az interneten, ám megoldódott egy férfi rejtélye, aki kilenc évvel a halála után látszólag egy indiai étteremben eszegetett, és ott fotózták le.

Az igazság kedvéért, jegyzi meg a LADBible, ha van valami, amiért érdemes visszatérni a halálból, az egy curry és egy peshwari naan lenne...

Az 59 éves Lucy megkérdezte a poszt alatt, hány éves a felvétel, majd később hangsúlyozta, akkor „nem volt kétséges”, hogy a férje az.

Az étterem azonnal kizárta, hogy ez egy régi felvétel lenne, a videó egyhetes volt mindössze.

Watson persze hazugsággal vádolta az éttermet, ám a Spice Cottage rámutatott, hogy az éttermet nemrégiben felújították, és a frissítések láthatók a videón.

"2023 januárja előtt minden asztalunkat fehér és piros asztalkendő borította, tehát nyilvánvaló, hogy ez a felvétel a közelmúltban készült. Értjük, hogy ez egy nagyon szokatlan helyzet, és reméljük, hogy mindez tisztázza a félreértéseket."

Na de akkor ki volt a férfi a felvételen? Harry fia, Alex most megfejtette a rejtélyt.

A 39 éves Alex a MailOnline-nak adott interjújában kifejtette : "Semmiképp nem az apám, és nem én vagyok. Rosszul gondolta anya."

A Facebook-hozzászólások azt bizonyították, hogy az embereket izgatja a rejtély, és tudni akarják a megoldást rá.

"Amikor kinyitottam a laptopomat, teljesen nyilvánvaló volt. Bárki, aki ismeri az apámat, szintén azonnal tudja" - érvelt Alex.

"Az ember a videón először úgy néz ki, mintha kopasz lenne. A feje tetején kopasz. A srác, aki vele szemben van viszont idősebb nálam."

Az étteremnek mindenesetre nem tett rosszat az ingyenreklám.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!