Elstartolt a Fishing on Orfű: körbenéztünk a fesztiválon, mutatjuk mik az idei újdonságok mert, hogy az van bőven!


Tizanhatodik alkalommal tartják idén a Fishing on Orfűt, a tegnapi nyitóest az időjárás miatt kicsit esősen alakult, de jó hír, hogy folyamatosan melegszik az idő. Tavalyhoz képest amúgy a fesztiválon sok minden változott.

Ezekből egy a KÉPZŐMŰVÉSZET ON ORFŰ projekt, amely során a művészet kerül a fesztivál középpontjába. A zenei helyszíneket már ennek megfelelően nevezték el, mint például a Gyönyörök kertje és a Csillagos éj nagyszínpad, valamint az Orfűi Picsahal nagysátor.

Ezen kívül kialakították a GALÉRIA EGY SZERPENTINEN nevű erdei kiállítóteret, ahol menő és feltörekvő festők, szobrászok, textilművészek és keramikusok műveit csodálhatjátok meg. Lesznek fényfestési alkotások és egy interaktív helyszín is! Azt remélik, hogy a Galéria egy szerpentinen lesz az év leglátogatottabb kiállítása.

Érdekes lehet az ORFŰ ÖSSZEHOZ koncepciója is. Az idei Fishingen Lovasi András Fekete Giorgioval, Beck Zoli Balla Gergővel, Lázár Dodi Lecsóval, és Bérczesi Róbert Volkovával lép fel. Ezek az együttműködések korábban még nem valósultak meg, ezért igazi kuriózumok lesznek. Ne hagyjátok ki ezeket az egyszeri és megismételhetetlen koncerteket minden este 9 után A tűzhöz közel színpadnál!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!