Mentőhelikoptert is hívtak hozzá, de sajnos nem tudták megmenteni az életét. A kisfiú halálának oka egyelőre nem ismert.


Megdöbbentő tragédia: meghalt egy egyéves kisfiú Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében azt követően, hogy szülei orvoshoz vitték, mert hasmenése volt és sokat hányt.

A családtagok elmondása szerint a mátészalkai ügyeleten az orvos csak felületesen vizsgálta meg a gyermeket, majd hazaengedte.

„Bevitte a feleségem, két perc volt az egész és már jött is kifele, meg se vizsgálta az orvos a gyereket. Megnyomkodta a hasát, meg a légzését nézte meg. Azt mondta, hogy minden rendben van, nincsen kiszáradva” – mondta az ATV Híradójának Horváth Patrik. Az apa szerint az orvos a hányás ellen kúpot írt fel, majd hazaküldték őket.

A kicsi állapota nem javult, így a család másnap felkereste a porcsalmai háziorvost. Ott már újra kellett éleszteni, mert nem reagált semmire, annyira ki volt száradva.

Patrik a pár első gyermeke volt.

„Néhány napja még jól érezte magát. Evett is, reggelizett is, de utána nekem már csak annyit mondtak, hogy meghalt. Én ezt nem tudom felfogni, mert most halt meg egy fiam is egy éve” – fogalmazott a nagymama.

A porcsalmai háziorvos úgy nyilatkozott, hogy a boncolás eredményéig nem tud mit mondani. A család feljelentést tett, a rendőrség vizsgálja a kisgyerek halálának körülményeit.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!