A 26 éves Bencére a ház oldalában található kocsma egyik törzsvendége talált rá. Sajnos már a mentők sem tudtak segíteni rajta.


Mint arról beszámoltunk, végzetes balesetet szenvedett egy fiatal férfi szombaton Székesfehérváron. A 26 éves Balla Bence Tamást egy többemeletes épület előtt találták meg a földön fekve, miután kizuhant a hetedik emeletről. A mentők megpróbálták megmenteni az életét, de sajnos nem jártak sikerrel.

Később kiderült, hogy az áldozat egy fiatal focista, aki nagypályán az Iszkaszentgyörgy, míg az Alba Ligában a Fortuna FC színeiben futballozott. A legjobb barátja azt is elárulta, hogy Bence hétfőn utazott volna Párizsba a barátnőjével.

Most újabb részletek derültek ki a szörnyű tragédiáról. A focista barátja és csapattársa a Blikknek elmondta, hogy az előző estét együtt töltötték. A Sportal szerint Bence hajnalig a barátnőjével volt, a fatális baleset előtt viszont már egyedül tartózkodott az albérletében.

- olvasható a cikkben.

Szombaton kora reggel aztán a ház oldalában található kocsma egyik törzsvendége vette észre a földön fekvő fiút. A kocsmában lévők azonnal hívták a mentőket, de sajnos már nem tudtak segíteni Bencén, a helyszínen belehalt a sérüléseibe.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!