Mint arról korábban a Szeretlek Magyarország is beszámolt, tragikus baleset történt Gyermely-Gyarmatpusztán május 22-én.

A helyi temetőnél egy 42 éves férfi felborult a traktorjával és meghalt.

Később kiderült, hogy a férfi egy fekete Nissan terepjárót próbált kivonszolni a sárból: egy drótsodronnyal próbálta kihúzni az autót, de a traktorja felborult, ő pedig alá szorult.

Mint az a Tények riportjából kiderült, a közelben éppen filmforgatás zajlott, ezért hamar kiérkeztek a mentők.

A balesethez egy mentőhelikoptert és egy mentőautót is riasztottak.

"Bajtársaink a helyszínen egy középkorú férfit találtak, aki sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni. A helyszínen meghalt."

- mondta a mentőtiszt.

"Úgy tudjuk, a fekete terepjárót egy közeli település sírkövese használta, aki valamiért - a rossz időjárás és a rossz terepviszonyok ellenére is megpróbált a temetőbe autózni, de elakadt" - monja a Tények riportere.

"A helyiek szerint a baleset napján hatalmas eső esett, a fekete terepjáró sofőrje mégis megpróbált megpróbált behajtani a temető oldalán, a teljesen felázott talajon.

Ekkor csúszott meg, és nekiment a kerítésnek. Ezután hívott a sofőr segítséget.

Akik látták a baleset helyszínét, azt mondják, esélye sem volt sem a terepjárónak a meredek falon, sem pedig a traktornak, hogy elvontassa az elakadt kocsit" - hangzik el a riportban.

A balesetben elhunyt férfi elsősorban lótartással foglalkozott, úgy tudni, egyedül élt a településen.

A helyiek azt mondták róla, mindenkinek segített, akinek csak szüksége volt rá.

VIDEÓ: A riport a balesetről